Northug

Petter Northug er kjent for å være en energibunt med enorm fart i sporet. Han er Olympisk gullmedaljevinner og verdensmester, og drives av et brennende konkurranseinstinkt. Etter langrennskarrieren var det en selvfølge for Petter å finne en ny arena å konkurrere på. Noe nytt å mestre og igjen kjempe i toppen med de beste. Petters nådeløse vinnerinstinkt gjenspeiler seg i sportsproduktene fra Northug™. Kombinasjonen av optimal passform, rått design, robust kvalitet og teknologiske nyvinninger sikrer deg maksimal ytelse, og legger til rette for fullt fokus på målet.

Vi har jobbet tett sammen med Northug om utviklingen av sportsbrillene.
Han har mange gode ideer, og vi har virkelig pushet grensene for å skape noe innovativt og av høy kvalitet.

– Bård Eker

Petter Northug har i samarbeid med Brand Assist og Eker Design designet Northug Multisport Eyewear, Performance-serien. Brillene skal gjenspeile ånden til Northug – ekspert på høy ytelse og hastighet. Besøk nettbutikken www.northug.com nå!

DESIGNET I NORGE 

DESIGNET I NORGE 

DESIGNET I NORGE 

DESIGNET I NORGE 

DESIGNET I NORGE 

DESIGNET I NORGE 

Northug Eyewear Collection

Northug Eyewear er designet av norges mest kjente industridesigner, Bård Eker. Eker er kjent for å ha designet blant annet båtmerket Hydrolift, sportsbilen Koenigsegg og motorsykler for Ducati – alle symboler på slående design kombinert med funksjonalitet i verdensklasse. Disse egenskapene går igjen også i Northug Eyewear.

Northug Sportswear Collection

Northug Sportswear er også i sin helhet designet i Norge, av et designteam som leverer det ypperste av teknisk design, rettet mot aktive og kresne utøvere. Her er «alt» tenkt på slik at bruksegenskapene er på topp. Disse egenskapene går igjen i all funksjon og detaljer i Northug Sportswear.